top of page
2Q3A7219.jpg

Talent voor succesvolle organisaties

Door de krappe arbeidsmarkt en het grote aantal mensen dat vrijwillig van job verandert, blijft het aantrekken en vasthouden van talent één van de belangrijkste uitdagingen voor vele organisaties.

 

Door mijn ervaring als hiring manager bij verschillende internationale bedrijven heb ik een scherp oog ontwikkeld voor toptalent. Als recruitment consultant maak ik er werk van om jouw business, cultuur en HR-beleid 100% te begrijpen om zo de juiste talenten aan te trekken voor jouw organisatie.

 

Ik specialiseer in het werven van talent in office, finance, commerciële functies, logistiek en technische functies. Interessant? Ik sta klaar om jouw openstaande vacatures van vaste, tijdelijke en interimposities in te vullen.

Onze troeven 

Optimaliseer jouw rekruteringsproces

01

Eén contactpersoon 

Met KS Consulting heb je één contactpersoon die jouw bedrijf door en door kent en die jouw vacatures opvolgt. Van intake over opvolging tot na de plaatsing.

02

Kostenbesparing

Je betaalt alleen voor de periode waarin je mijn diensten nodig hebt, zonder langdurige verplichtingen of de overheadkosten van een interne HR Officer.

03

Flexibiliteit

Je kan mijn hulp flexibel inzetten voor projecten, tijdelijke periodes van verandering of wanneer je extra leiderschap of expertise nodig hebt.

04

Frisse blik

Als externe consultant breng ik een objectieve, frisse wind in jouw HR-strategie en -processen. Dat helpt om kansen van verbetering en groei te identificeren.

bottom of page